Simons Piano

Dampp chaser

Dampp chaser

Het onderhoud van een piano of vleugel speelt een cruciale rol bij het verschil tussen een instrument in optimale conditie en een dat zijn einde nadert. Dampp Chaser’s Piano Life Saver-systeem is een hoogwaardige tool die jouw piano of vleugel beschermt tegen schommelingen in luchtvochtigheid, zowel te hoog als te laag, en biedt diverse voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Het stelt je in staat aanzienlijke onderhoudskosten in de toekomst te vermijden.

Door het implementeren van het Piano Life Saver-systeem blijft de luchtvochtigheid binnen jouw piano of vleugel consistent, wat van essentieel belang is om te voorkomen dat het instrument ontstemd raakt. Met behulp van een hygrometer kun je de relatieve luchtvochtigheid meten, en dankzij een stabiele omgeving behoudt jouw piano of vleugel langer zijn stemming. In het geval dat de omgeving waarin de piano zich bevindt onderhevig is aan aanzienlijke schommelingen in luchtvochtigheid, biedt het Piano Life Saver-systeem een ideale oplossing. Het systeem zorgt niet alleen voor een stabiele stemming, maar draagt ook bij om verschillende onderdelen van jouw piano of vleugel in optimale conditie te houden

Voor de juiste muziek in huis!

Onthoud dat regelmatig onderhoud, stemmen en inspectie essentieel zijn om ervoor te zorgen dat je piano in optimale conditie blijft en jarenlang meegaat. Als je specifieke zorgen of vragen hebt, kun je deze gerust stellen!

Scroll naar boven