Simons Piano

Reparatie

Na verloop van jaren kan het zijn dat jouw instrument een reparatiebeurt nodig heeft. Dit kan een kleine reparatie zijn,

bijvoorbeeld het modelleren van de hamerkoppen en
het opnieuw afstellen van het mechaniek, of een grotere reparatie, zoals het vervangen van diverse (vilt)onderdelen. In sommige gevallen is zelfs een totale revisie noodzakelijk. Al deze reparaties worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats, door goed opgeleide vakmensen. Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen de beste materialen, omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Door opleidingen in Duitsland en Nederland, werkervaring bij verschillende Duitse topfabrieken en ervaring opgedaan tijdens ons 107 jarig bestaan, kunnen wij deze kwaliteit leveren.
Ook voor de buitenkant van jouw instrument ben je bij
ons aan het juiste adres. Een nieuwe laklaag, een nieuwe kleur of zelfs nieuw polyester, wij verzorgen het allemaal. Heb je een instrument dat volgens jou een reparatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij maken met je een afspraak om naar jouw instrument te komen kijken en geven dan kosteloos een reparatie-advies. Piano’s en vleugels kunnen wij ook in zijn geheel reviseren, zodanig dat het instrument weer als nieuw functioneert en oogt.

Scroll naar boven